< LANGUAGES

OUR SEAFREIGHT ?

& what we can do for you…

SERVICES

RORO & CONTAINERS
De degelijkheid van onze prestaties is gekoppeld aan ervaring en professionele aanpak. Onze persoonlijke service en volledige up-to-date kennis van o.a. inco-terms, documentaire kredieten, douaneproblematiek, zijn fundamentele kwaliteiten. Daar een snelle uitwisseling van gegevens vandaag de dag primordiaal is, maakt Belgo Malienne gebruik van diverse directe verbindingen naar de haven van Antwerpen.
Belgo Malienne verscheept jaarlijks +/- 25000 voertuigen en +/- 1000 TEU’s.
GROUPAGE
Ook voor kleinere zendingen garanderen wij U een snelle en feilloze follow-up. Uw deelladingen worden vakkundig geladen en onmiddellijk verscheept via ons agentennetwerk of eventuele vertegenwoordigers.
WERELDWIJD (Specialisatie West Afrika)
Belgo Malienne nv is gespecialiseerd op RORO gebied naar West Afrika, Noord- en Zuid-Amerika, Canada, het Verre Oosten, het Midden Oosten, het Middellandse zeegebied, Australië, het GOS enz…
Elke plaats op de wereldbol ligt binnen het bereik van Belgo Malienne.
IMPORT & EXPORT
Belgo Malienne nv zorgt, mede dank zij de expert kennis van douaneproblematiek, vracht- en goederenpapieren, oorsprongscertificaten en verzekeringspolissen, dat het administratieve werk zeer vlot verloopt.
Een zorg minder voor de klant.
Naast het gewone papierwerk helpt Belgo Malienne nv u ook met het uitzoeken van de meest geschikte manier van transport en de verschillende mogelijkheden worden voor u onderzocht.
CONTACT
© Belgo Malienne nv       •   info@bmh.be
Privacy PolicyDisclaimer